Na afloop van je PRO Plus-abonnement of DASH-abonnement bewaren we je gegevens uit Rithistorie nog 30 dagen. Daarna worden deze ritgegevens verwijderd en kunnen wij ze niet meer herstellen.
Na afloop van je PRO Plus-abonnement of DASH-abonnement bewaren we je gegevens uit Rithistorie nog 30 dagen. Daarna worden deze ritgegevens verwijderd en kunnen wij ze niet meer herstellen.